Fusteria Vilobí

Començem una nova aventura

Fa molts anys que em rondava pel cap començar un experiment com aquest a internet. Quan em va venir la primera inspiració de mostrar a tothom com feiem les feines i com queden acabades, els blogs encara no existien, llavors tot just començavem a parlar de les pàgines web dinàmiques, les que s’actualitzen periòdicament. Avui dia gràcies a l’evolució d’aquests mitjans i l’aparició d’eines com el WordPress o Drupal, la tasca es fa molt més senzilla.

Durant els darrers anys hem tingut un volum de feina molt gran, actualment, ja no portem el ritme frenètic que ens feia correr amunt i avall per arribar a tot arreu. Avui dono gràcies, doncs això ens permet, entre altres coses, mirar-nos cada feina amb és cura i tenir una estona per començar a escriure aquest blog.

La meva intenció és actualitzar sovint amb l’evolució d’algunes feines, novetats de productes, canvis a l’empresa, i potser si m’hi atreveixo algun dia algunes reflexions pròpies. M’agradaria deixar ben clar que, aquest blog, no és només una eina per posar novetats i fer “auto-bombo” de la nostra fusteria, sinó que la intenció és que tothom qui vulgui hi deixi els seus comentaris, crítiques, observacions, tot allò que cregui oportú.

Fins aquí la presentació, ara és feina meva escriure de tant en tant, esperant que us agradi i disfruteu una estona llegint-nos.

Opinar

7 Comments Posted to This Article

Would you like to add one yourself?

+   Afegir comentari

 1. Hola!
  Primer de tot felicitats per la iniciativa. Es preguntara com cara he arribat aqui.
  Doncs navegant per internet i buscant quina fusteria tenia una blog i he aterritzat al seu.

  En fi l’anirem seguint les evolucions dels seus projectes i negoci.

  atentament

  Pol Fages

 2. Hola,

  Primer de tot gràcies per les felicitacions, esperem que vagi bé aquesta història.
  Encara no entenc com ha pogut arribar aquí, però benvingut!

 3. David

  ànims per la iniciativa!!!

 4. jordi puig

  alucino que tinguis temps i humor per aqueta aventura,et desitjo sort i força,espero veura algun comentari den joan,pot ser divertit,alguna aventureta de las sevas.las bigas de la coberta son espectaculars,es nota que tens bons proveidors!!!!!

 5. @jordi puig
  Hola Jordi, doncs sí, el temps i l’humor l’has de buscar, però va bé de tant en tant trobar-lo.
  Les bigues si que son espectaculars sí… a veure si acaben la feina del tot i puc fer fotos un cop enguixat, pintat, etc…

 6. may

  Treballs realment espectaculars , es una mix de força + art + disseny … les bigues…. doncs d’acord amb el Jordi son realment ESPECTACULARS !! …

 7. Jaume

  Joan i Cisco te tot cor us desitjo molta sort,la veritat es que sento una mica d’enveja (Sana) per la presiosa esposicio que heu fet,qui poques tenir un espai com el que vosaltres teniu.

  Una forta abraçada del vostre amig Jaume