Fusteria Vilobí

Moble bany de línies modernes en roure

Estrenem la categoria de projectes acabats amb aquest moble de bany de línies rectes i simples. El propietari del moble tenia una idea molt clara del moble que volia, fins al punt que ens va portar el diseny fet en autocad amb tots els detalls.

Plànol moble bany

Plànol moble bany

Les idees bàsiques eren que volia un mòdul baix de línies rectes en consonància amb tota la casa, sense tiradors i aprofitant el màxim espai interior possible. En quant a la part superior tenia la idea de posar dos grans miralls, un a cada costat del pilar d’obra vista separats de la paret, aprofitant l’espai per col·locar-hi uns fluorescents que donessin llum indirecta. En quant al sobre del moble tenia clar que volia un Silestone clar de tansols 1 cm de gruix i sense sòcol a les parets, una de les parts més complicades del projecte a l’hora d’ajustar el tall amb el pilar irregular i les parets que, com sol passar moles vegades, no eren exactament angles rectes.

Diseny en 3D del moble de bany

Una vegada vam fer el diseny en 3D ja vam quedar d’acord amb el client que era exactament el que ell volia així doncs vam passar a preparar-ho. L’estructura del moble està feta en tres mòduls, dos laterals amb dos calaixos cadascun i un central que fa la tasca de tovalloler. Els interiors estan formats per rexapat de roure precompost igual que els frontals del moble i els calaixos equipats amb guies d’extracció total ocultes amb tancament suau. En quant al sobre, com hem dit abans està fet en Silestone de 12 mm de gruix sense sòcol.

Aquí podeu veure’n el resultat final:

Foto bany acabat 1

Foto bany acabat 1

Foto bany acabat 2

Foto bany acabat 2

Foto bany acabat 3

Foto bany acabat 3

Espero que us agradadi i si algú s’anima hi deixi algun comentari.

Col·laboracions:

Publicat a Projectes acabats

Opinar

3 Comments Posted to This Article

Would you like to add one yourself?

+   Afegir comentari

 1. Daniel Canal

  Hola, em dic Daniel, com tu també sòc fuster amb taller propi, t’haig de dir que la teva iniciativa és molt interessant, m’agrada veure com treballen els altres fusters i si pot ser compartir experiències i inquietuts.
  Referent al moble, el client deu haber quedat content ja que t’ha quedat clavat al del dibuix, nomès una pregunta si és que es pot fer, com has solucionat el problema dels tibadors?
  Endevant amb el blog, et seguiré, estiguen segur i m’agradarà molt poder compartir experiéncies si et bé de gust esclar.
  Molta sort.

 2. Hola Daniel, m’agrada que arribin altres fusters al blog i que comentin, així podem donar-hi algo més de dinamisme i ampliar els posts.
  Respecte als tiradors dir-te que els frontals dels calaixos estan tallats a uns 30º aproximadament i queden separats uns 3 cm. entre el superior i l’inferior, espai perquè hi passin els dits i poder obrir. Al mòdul hi hem afegit un llistó de punta a punta per tapar els 3 cm que quedaria obert.
  Espero quedi clar, sinó miraré de penjar un croquis explicatiu, ja m’acabes de donar peu a un altre post, gràcies!

 3. Daniel Canal

  Hola Cisco, em vaig està mirant el moble amb atenció després de fer-te el comentari i vaig arrivar la conclosió que habies fet fet el que m’has explicat.

  Seguiré atent, a reveure.