Fusteria Vilobí

Bastiment telescòpic d’alumini

Els sistemes de bastiment telescòpic són una excelent solució per la instal·lació de portes tant en obra nova com en rehabilitació, amb un muntatge ràpid i net, podent ser realitzat en qualsevol fase de l’obra.

Bastiment recollit

Bastiment recollit

Bastiment expandit

Bastiment expandit

Disposem de dos sistemes que s’adequen a qualsevol tipus d’instal·lació. El model R-6 permet combinar perfils de fusteria d’alumini per aconseguir un ampli vantall de solucions tècniques en realitzacions especials.

Detall 1

Detall 1

Els seus avantatges amb respecte als bastiments convencionals són múltiples, des de els materials amb que està realitzat fins a la funcionalitat del seu sistema extensible per adequar-se a les mides de les parets i la rapidesa en l’execució de l’obra.

Detall 2

Detall 2

Les seves característiques el fan especialment indicat per instal·lacions com ara hospitals, gimnasos, grans superfícies, colegis, universitats, oficines, laboratoris, etc.

Publicat a Novetats productes

Comentaris tancats.