Fusteria Vilobí

Separador estudi en melamina

Enllaç permanent a Separador estudi en melamina

Avui tenim un nou projecte acabat, es tracta d’una separació per un estudi amb el sostre tipus golfes a dues aigües. La idea inicial del client era tancar una part de l’espai amb portes correderes per guanyar darrera d’aquestes una zona d’emmagatzematge.

Partint d’aquesta base vam proposar aprofitar que tancavem l’espai per fer uns armaris a mode de separació de les dues zones. D’aquesta manera aprofitem l’espai per davant amb armaris per arxivadors i penjaroba i tenim dues portes que ens permeten accedir a la zona posterior on s’hi guardaran tots aquells utensilis que menys es necessitin.

A continuació podeu veure el plànol d’amidaments, el posterior diseny en 3D presentat al client i el resultat final una vegada tot enllestit.

 

Publicat a Projectes acabats

Comentaris tancats.