Fusteria Vilobí

Campanes de sostre Frecan

Enllaç permanent a Campanes de sostre Frecan

El grup Frecan és una empresa catalana amb més de 25 anys d’experiència en el sector dels electrodomèstics. Avui volem presentar una petita part del seu catàleg de campanes per la seva originalitat i funcionalitat.

Les campanes de sostre estan pensades bàsicament per cuines amb illes. Avui en dia que es valora tant tenir espais oberts aquestes ens aporten un grau extra, doncs ens queda tot l’espai sobre la illa lliure, evitant la presència de la campana que sempre queda enmig de l’espai tapant-ne la visió.

Existeixen tres models disponibles amb diferents mides, motors i materials:

Fortune techo

Alena

Inart

Una gran solució per cuines amb illes centrals on el que busquem és un espai totalment continu i sense obstacles.

Més informació a http://grupfrecan.com/esp/frecan/

Publicat a Novetats productes

Comentaris tancats.