Fusteria Vilobí

Resum portes obertes

Enllaç permanent a Resum portes obertes

El passat dissabte 21 de Gener vam disfrutar de la jornada de portes obertes en motiu de la celebració del 28è aniversari de l’empresa. Al voltant de les dos-centes persones ens van acompanyar al llarg del matí coneixent a fons totes les instal·lacions, i sense perdre detall de les demostracions de la maquinària en funcionament.

Molts visitants comparaven l’estat actual de l’empresa amb el que van poder veure poc després de patir les conseqüències de l’incendi de l’empresa veina fa gairebé un any. Aquest va ser, juntament amb l’adquisició de nova maquinària fa poc més de dos mesos el motiu per organitzar aquestes jornades.

Només podem agraïr a les caves i empreses col·laboradores i sobretot a tots aquells que ens vau acompanyar al llarg del matí.

Podeu veure’n una galeria d’imatges al següent enllaç:  Galeria d’imatges

Comentaris tancats.