Fusteria Vilobí

Dormitori lacat en blanc

Aquí tenim un nou projecte finalitzat. En aquest cas ens situem en un piset prop el mar d’uns 50m2 amb tots els espais comunicats. Només trobem una separació entre la zona de l’habitació i la cuina-menjador a base de portes correderes que divideixen l’espai podent fer alhora de paret.

En aquesta llar també hem instal·lat una divisió per separar el menjador del rebedor i la cuina, projecte del qual en parlarem en uns dies. Avui volem destacar el mobiliari pel dormitori dissenyat i fabricat totalment per nosaltres.

Treballant conjuntament amb el client arribem a adaptar el disseny al seu gust i necessitats amb el resultat que podeu veure a continuació en un dibuix 3D.

Disseny 3D habitació

El mobiliari pel dormitori està compost per el capçal i tauletes, bancades llit amb canapé, calaixera i armari, que posteriorment ampliariem fins a la paret com podreu veure en les fotos finals. Tot fabricat amb interiors en melamina i frontals en DM lacat blanc mate a les nostres instal·lacions.

Capçal

 

Tant els calaixos com les portes de l’armari no porten tiradors, s’obren amb el sistema “toca-toca” amb el qual només s’ha d’empenyer lleugerament cap dins per obrir-los. Com sempre els farratges són de primeres marques, instal·lant guies d’extracció total del fabricant Blum.

Aquí podeu veure’n la galeria de la feina en qüestió, esperem us agradi el resultat final.

Publicat a Projectes acabats

Comentaris tancats.