Fusteria Vilobí

Paviments Floover Splash2O

Els paviments Floover destaquen des de fa pocs anys per haver revolucionat el mercat dels parquets sintètics, tant per la tecnologia incorporada com per la varietat en els seus dissenys.

Floover està format, com podeu veure en la imatge, per una capa de suro, DM, vinil + làmina decorativa i la capa noble superior en PVC de 0,3 mm que li dona elasticitat per suportar algun cop ocasional.

A part de totes aquestes virtuts Floover ha ampliat la seva gamma amb la sèrie Splash2O com a solució per a zones humides de la llar com les cuines i banys. Anteriorment existien parquets especials per a zones humides, però es feia impossible trobar-los amb el mateix disseny que la resta de la llar. Amb el Floover Splash2O tenim la solució, es fabrica amb els mateixos dissenys i mides que el normal, simplement es canvia la part interior d’aquest per un PVC rígid d’alta densitat al qual l’aigua i l’humitat no l’afecten.

Una solució més per al paviment de la nostra llar amb múltiples dissenys i qualitats.

Més informació a www.floover.com

Publicat a Novetats productes

Comentaris tancats.