Fusteria Vilobí

Tapa SPA Interior abatible

Enllaç permanent a Tapa SPA Interior abatible

A tots ens agradaria poder gaudir només llevar-nos al matí d’una capbussada a l’SPA del bany de casa. Aquí podrem veure una possible solució per poder-ne disfrutar. Amb la reforma del bany enllestida i per evitar problemes de condensació a l’habitació se’ns planteja instal·lar una tapa aïllant per a l’aparell que, al mateix temps, quedi ben integrada en l’espai.

Estat original

El primer punt a tenir en compte era que el sistema el pogués obrir i tancar una sola persona. Vam estudiar dues possibilitats, la primera era una tela enrollable sobreposada a l’estructura amb un sistema motoritzat. Va quedar descartada perquè quedaria la humitat dins la tela un cop enrotllada. La segona opció i finalment la bona va ser un sistema abatible que descansés a la paret un cop obert. Per poder comprovar-ne el funcionament primer de tot vam fer una petita maqueta en DM del sistema d’obertura, del qual finalment en canviariem uns petits detalls.

Maqueta oberta
Maqueta tancada

Amb el sistema d’obertura definit comencem a definir l’estructura de fusta que aguantaria la tela aïllant. Al mateix temps disenyem les frontises d’acer inoxidable fabricades a mida per fer el conjunt encara més personal.

Disseny CAD

Programa CNC

Detall frontisa

Una vegada tot mecanitzat, vernissat, folrat, muntat i col·locat us deixem amb unes imatges del resultat final:

Tapa tancada

Tapa tancada

Tapa mig oberta

Tapa mig oberta

Tapa oberta

Col·laboracions:

Decoradora: Charo Mendi

Tela aïllant: Agro Garden

Tela decorativa: Giralt

Frontises inox: Catà Germans

 

 

Publicat a Projectes acabats

Comentaris tancats.