Fusteria Vilobí

Jornada portes obertes 30è aniversari

Enllaç permanent a Jornada portes obertes 30è aniversari
  • 3 mar 2015
  • Desactivats

El 2015 és un any especial per a Fusteria Vilobí, i és que celebrem el 30è aniversari de la nostra fundació. Per aquest motiu hem preparat per al dissabte 14 de Març de 2015 una jornada de portes obertes a les nostres instal•lacions situades al carrer Llevant 7, del Polígon Industrial SAU-1, de Vilobí del Penedès.

Durant aquests anys hem arribat a col•laborar amb més de 1.000 clients i proveïdors, i aquesta és una gran ocasió per compartir amb tots vosaltres aquest dia tant especial.

Des de les 9 del matí fins les 2 del migdia es podran visitar les nostres instal•lacions, veure demostracions del procés de treball i novetats destacades de productes.

També comptarem amb la presència d’empreses col•laboradores del ram de les reformes i la decoració que s’han volgut afegir a aquesta important celebració. Es podran veure acabats de superfícies de cuines i banys, productes de serralleria, tancaments d’alumini, i acabats de pintura, entre d’altres.

Us hi esperem!

Comentaris tancats.