Fusteria Vilobí

Sorteig d’un Sistema multimedia JVC UX-VJ5

  • 13 mar 2015
  • Desactivats

Us presentem una novetat important per demà matí:

Tots els assistents a les jornades de portes obertes podran participar en el sorteig que realitzarem en acabar d’un Sistema Multimedia JVC UX-VJ5. Només caldrà emplenar una butlleta i tenir sort!

ux-vg5_b

El sistema multimedia JVC UX-VJ5 compta amb dos ports de connexió que ens permetrà reproduir el contingut audiovisual des de un iPad® i un iPhone® /iPod Touch, alternant entre un i altre segons la font que desitgem utilitzar. Cada dispositiu Apple compta amb la seva propia ubicació al UX-VJ5, a més aquesta unitat compta amb un petit gran secret. Quan no s’utilitzen els dispositius, el mecanisme de conexió queda ocult, conseguint un aspecte nítid i estilitzat.

Publicat a Esdeveniments

Comentaris tancats.