Fusteria Vilobí

Empresa

Qui som i a que ens dediquem

Vista exterior fusteria

A les nostres instal·lacions situades al carrer Llevant 7 del polígon industrial SAU-1 de Vilobí del Penedès, comptem amb diferents zones de treball, l’espai de fusteria, vernís, magatzem, exposició i oficines.

Cada una d’elles equipada amb material d’última generació que, combinat amb el personal de l’empresa ens permet obtenir els resultats esperats de cada departament.

 

Vista general fusteria

Departament de fusteria i ebenisteria

Ocupa la superfície més àmplia dins l’estructura ja que és la base de l’empresa. Està equipada amb les màquines necessàries per a la fabricació de tots els productes que oferim.

 

Cabina vernissar presuritzada

Departament de vernissat i pintura

Si la fabricació dels productes és important, l’acabat d’aquests també. I és aquí on es tracten tots els materials per deixar-los amb l’acabat necessari. Disposem d’una Cabina de pintura presuritzada amb calefactor, zona d’assecatge i zona de polir, que en conjunt ens permeten vernissar i lacar les peces amb rapidesa i qualitat.

 

Exposició

Exposició

Gairebé 200 m2 reformats completament a mitjans del 2010 ens permeten exposar molta varietat de productes acabats. Un espai en constant renovació degut a les novetats i canvis de tendències del mercat.

 

Oficines

Oficines

És aquí on estudiem cadascun dels projectes acuradament per obtenir-ne els millors resultats, començant per el primer disseny i pressupost i acabant per l’evaluació de la feina una vegada finalitzada. Comptant amb programes informàtics que ens permeten fer dissenys d’interiors en 3D, així com plànols d’amidaments detallats per passar el projecte al procés de fabricació.